Wie is IF?

Het onderzoek Ideeënfabriek voor natuurwetenschappen werd en wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiering van projectmatig wetenschappelijk onderzoek Odisee en de bijdrage van vele partners. We zijn erg dankbaar voor hun waardevolle input in het onderzoek.

In Lesotho

Professor Tsepo Mokuku en zijn collega's van de Masteropleiding leraar wetenschappen aan de nationale universiteit van Lesotho

Toalane Bonnqe Mamolibeli, leerkracht aan de St. Catherine's High School in Maseru en haar leerlingen.

S. N. Koma, master student aan de nationale universiteit van Lesotho en zijn de leerlingen in de St. Thomas High School in Mafeteng.

In Spanje

Professor Beatriz Garcia Fernandez van de Master opleiding leraar wetenschappen lager onderwijs aan de Universidad Castilla La Mancha in Ciudad Real.

In België

Wim Temmerman, Jan Sermeus, Bram Robberecht, Jelle De Schrijver en Christel Balck, lectoren en onderzoekers aan de professionele bachelor opleiding leraar wetenschappen secundair onderwijs van Odisee hogeschool en hun studenten.

Annelies Pil, lector wetenschappen en onderzoeker aan de professionele bachelor opleiding leraar lager onderwijs van de Odisee hogeschool en haar studenten.

Caroline De Kinder, leerkracht wetenschappen aan de Onze Lieve Vrouw Presentatie school in Sint- Niklaas. 

Tina Croes en Coen Martens, leerkrachten wetenschappen aan het Instituut Heilige Familie in Sint-Niklaas.

Herman De Paepe, leerkracht wetenschappen aan het Onze Lieve Vrouw- Pius X instituut in Zele.

Rita Van Peteghem, verantwoordelijke voor CNO nascholingen in het gebied wetenschappen en wiskunde, CNO universiteit Antwerpen.

Tamara Diels pedagogisch begeleider Fysica en natuurwetenschappen 2de en 3de graad van de Diocesane begeleidingsdienst Bisdom (DPB) Gent.

Johan Van Den Bossche, coördinator van LESEC (Leuven Engineering and Science Education Center), KU Leuven

Prof. Dr. Dominique Adriaens, hoogleraar, coördinator van het opleidingsprogramma voor leraren biologie, Specifieke Lerarenopleiding UGent